De kroon op ons clubwerk: LAFV dit jaar landelijk 2e bij de Bondsfotowedstrijd!

Goed nieuws in deze bizarre tijden: De LAFV heeft maar liefst de 2e plaats behaald bij de landelijke Bondsfotowedstrijd! Henk Aschman en Joost Wensveen hebben ieder een zilveren sticker behaald (26 resp. 25 punten). Tevens is er brons voor Marijke de Jong en zelfs dubbel brons voor Fer Kaptein (alledrie 23 punten). 

De Bondsfotowedstrijd is een landelijke wedstrijd voor clubs, waarbij iedere club 10 foto’s afvaardigt. In totaal deden 151 clubs mee.

De landelijke presentatie van de uitslag, die dit jaar in Druten zou plaatsvinden, werd vanwege het Coronavirus afgelast. In plaats daarvan zou de uitslag rond 12:00 uur op de Fotobond-website worden gepubliceerd. Deze verscheen echter al vóór 10:30 uur. Henk Aschman was de eerste van de club die het heuglijke nieuws las en bleek dus ook zelf als clubwinnaar uit de bus te zijn gekomen. 

Met deze uitslag is het record van 2019 verbroken, toen de club landelijk 3e werd. Wie kon toen vermoeden dat de stijgende lijn van de afgelopen  jaren nog niet ten einde was gekomen? In 2022 bestaat de LAFV 100 jaar. Wie weet wat dan de uitslag zal zijn …