Herfst op Rhijnhof

© Wout van der Slikke

Nu de herfst dan toch echt losgebarsten is, komt de LAFV met een passende expositie in het Theehuis op Begraafplaats Rhijnhof. De foto’s zijn deels op de begraafplaats zelf gemaakt en bevinden zich dus in een passende ambiance.
De expositie is tot het eind van het jaar te zien. 

De foto’s zijn even wisselvallig als het weer. Sommige zijn stemmig van sfeer, andere tonen uitbundige herfstkleuren. Close-ups van herfstblaadjes wisselen af met lichtspel door de bomen. In de verte een glimp van het oude herenhuis. 

Fotografen:
Jowan Zonneveld, Boudewijn Swanenburg, Cynthia van der Brugge, Pauline Seijffert, Klaas Zandvliet, Hans Geluk, Wout van der Slikke, Paula van Ommen.

Expositie Herfst op Rhijnhof
1 november – eind december 2018
Theehuis Veldheim
Begraafplaats Rhijnhof, Laan te Rhijnhof 4