Expositie ‘Mooi Warmond’

Wie als Leidenaar wil genieten van prachtige natuur in de omgeving komt snel in Warmond uit, een gezellig authentiek dorp net om de hoek. In de afgelopen tijd hebben LAFV-ers Bojana Jokanovic en Eelke de Boer dit mooie dorp aan de Kaag gefotografeerd. Een expositie hiervan is momenteel te zien in restaurant ‘Het Wapen van Warmond’.

‘Huys te Warmont’, een prachtig landgoed met een landhuis, cipressen, taxussen, eikenlanen en vijvers. De Kagerplassen met hun specifieke waterflora en fauna en weilanden waar paarden en koeien grazen. Warmond is voor een fotograaf een ideale plaats om de verscheidenheid van de natuur vast te leggen. Uit onze foto’s hebben we een serie samengesteld die een beeld geeft van de prachtige natuur van dit mooie dorp en die u inspireert om zijn beeldschone omgeving verder te ontdekken …

Expositie Mooi Warmond
2 augustus – 20 september 2018
Restaurant ‘Het Wapen van Warmond’
Dorpsstraat 90, Warmond