Aftellen voor Drie Oktober

© Henk-Jan Hoogenberk

De zomer loopt op zijn einde, we tellen weer af naar 3 Oktober. Ook de LAFV heeft er alvast weer zin in! Zoals ieder jaar hangen onze mooiste foto’s van het vorige jaar als sfeermakers in het Stadhuis (3 september – 15 oktober).

De 20 foto’s geven een impressie van de in 2017 nieuw geïntroduceerde intocht van de Geuzenvloot, en bekende onderdelen zoals onder andere de Taptoe, de verdeling van Haring & Wittebrood, de Koraalzang in het Van der Werffpark en natuurlijk de Optocht en de Kermis.

Fotografen:
Bert van de Ven, Eelke de Boer, Henk Aschman, Henk-Jan Hoogenberk, Jannie de Groot, Marion Rot, Marijke de Jong, Rina Noordegraaf, Wim van der Graaf, Wout van der Slikke.

Expositie Drie Oktober
3 september – 15 oktober 2018
Stadhuis, Foyer Burgerzaken (grote vitrine)