Bomen in hun volle glorie

© Wout van der Slikke

Bomen hebben deze zomer flink te lijden onder de langdurige hitte en droogte. Aanleiding voor de LAFV om een expositie samen te stellen van bomen in hun volle glorie. Deze is tot eind september in het theehuis op Begraafplaats Rhijnhof te zien. 

Ranke stammen, machtige kruinen en sappig groen domineren de foto’s. Er straalt een weldadige rust van uit. Enkele fotografen verlangden naar meer dynamiek en hebben de stilstaande bomen in beweging gebracht of spanning toegevoegd door de foto als zwart-wit negatief te presenteren. Eén foto maant met vurig oranje alvast voor de komende herfst, die dankzij deze snelkookzomer mogelijk al eerder aanbreekt dan normaal.

Fotografen:
Boudewijn SwanenburgWout van der Slikke, Pauline Seijffert, Klaas Zandvliet, Cor Slegtenhorst, Roberto Donadio.

Expositie Bomen in hun volle glorie
1 augustus – 30 september 2018
Theehuis Veldheim
Begraafplaats Rhijnhof, Laan te Rhijnhof 4