Inschrijving symposium geopend

De inschrijving voor het symposium ‘Photograhy meets Science and the City’ is geopend. Het symposium is een van de activiteiten in het jubileumjaar van de LAFV. Het zal plaatsvinden op 11 juni 2022. Hier kunt u meer lezen over het symposium. Als u zicht wilt inschrijven voor het symposium, klik dan hier.

Mede-organisatoren van het symposium zijn de 100-jarige Fotobond en de Faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Leiden (Masteropleiding Fotografie). Het symposium wordt gehouden in het kader van de European City of Science Leiden 2022, waarbij het gehele jaar aandacht wordt gegeven aan wetenschap, kennis, kunst en kunde voor een groot publiek. Met het symposium wordt een verbinding gelegd tussen kunst (in dit geval fotografie) en wetenschap voor een groot publiek.