Leids Amateurkunst Festival 2017: A Sentimental Journey

© Shanka Abeysekera

De LAFV kijkt de komende tijd met nostalgische gevoelens terug aan het Leids Amateurkunst Festival 2017, dat plaatsvond in een sfeervolle spiegeltent op de Lammermarkt. Foto’s van de openingsavond A Sentimental Journey zijn tot 30 oktober te zien in de Stadsgehoorzaal (Foyer Aalmarktzaal). 

Het festival vond plaats van 27 – 29 oktober 2017. Op verzoek van de festivalorganisatie heeft de LAFV een reportage van het drukbezochte evenement gemaakt. De spiegeltent bleek een fotogenieke locatie, die een bijzondere sfeer teweeg bracht.

A Sentimental Journey werd geopend door Burgemeester Lenferink samen met Circus Miloco en Dansorkest Date 7-2-7. Daarna bood het programma een reis langs muzikale en theatrale voorstellingen, met afwisselend swingende en serieuze stukken. Ook dansacts, acrobatiek, zang en zelfs haiku’s passeerden de revue.

Fotografen:
Bert van de Ven, Shanka Abeysekera en Simon Duindam

Leids Amateurkunst Festival 2017: A Sentimental Journey
27 augustus – 30 oktober 
Stadsgehoorzaal, Foyer Aalmarktzaal
Ingang: Breestraat 60