‘Gezichten van Leiden’ – 71 foto’s voor de Burgertop L750

Op verzoek van de organisatie van de Leidse Burgertop L750 heeft de LAFV een serie straatportretten van Leidenaars gemaakt. Dit ter illustratie van de Burgertop-Match-Markt op 11 november. De hier getoonde 71 ‘Gezichten van Leiden’ komen net als de ideeën van de Burgertop uit alle gelederen van de bevolking.
De portretten zijn tot 11 december te zien in de hal van het Stadhuis en tevens gepubliceerd in het online magazine van de Burgertop.

 

De foto’s laten een grote diversiteit zien. Het zijn momentopnamen van Leidenaren ‘in het wild’: winkelend, sportend, spelend op straat of thuis voor de buis. De foto’s komen in kleur en zwart-wit, en in verschillende formaten. En niet in het minst toont iedere fotograaf zijn eigen ‘blik’!

Fotografen:
Bert van de Ven, Liesbeth Schmidt, Han de Bruin, Yu Hua Yeh, Bojana Jokanovic, Henk Aschman, Jannie de Groot, Marcel Schikhof, Rob Oudshoorn, Noraly van der Hulst en Wim van der Graaf.