Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Thema-opdracht Bewerking

ma 19 feb, 20:00 - 22:00

Het nieuwe thema is fotobewerking. Fotobewerking gaat over alles wat je met een foto kunt doen nadat je de foto gemaakt hebt. Het kan gaan om technisch verbeteren, maar je kunt ook elementen aan je foto toevoegen of wegpoetsen, meerdere foto’s over elkaar heen leggen,  schuintrekken, vervormen en verdraaien etc. etc. De mogelijkheden zijn eindeloos.
We dagen jullie uit om voor de volgende themabijeenkomst je perfectionisme en/of creativiteit  aan te spreken en je helemaal uit leven in het bewerken van 1 of 2 foto’s. Je kunt je beperken tot technische verbeteringen en de foto perfectioneren, maar je mag je dus ook helemaal storten op een creatieve bewerking. Op internet en youtube staan allerlei tips en lessen die je kunnen helpen.
Voor je bewerking maak je een keuze uit 1 of 2 foto’s die we voor dit thema op de website hebben geplaatst.
In je bewerking moet de beschikbaar gestelde  basisfoto nog wel zichtbaar en herkenbaar zijn. Je mag aan de basisfoto wel elementen uit je eigen foto’s, of dingen die je op internet vindt, toevoegen.
Je mag voor de bespreking maximaal 2 bewerkte foto’s in te sturen.  Dat kan dus 1 bewerking zijn van 1 foto, of je stuurt 2 bewerkte foto’s in. Bij 2 foto’s kan dat gaan om 2 heel verschillende bewerkingen van dezelfde foto, maar je mag ook 2 verschillende basisfoto’s gebruiken voor het insturen van 2 bewerkingen.

Gegevens

Datum:
ma 19 feb
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

ZOOM