Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Thema 3: Hobby + Techniek; Scherpte en onscherpte in perspectief

ma 18 mrt, 21:30 - 22:00

Thema-opdracht: Hobby

hobby (liefhebberij) is in het algemeen een ontspannende activiteit die men met enige regelmaat in de vrije tijd uitoefent. Een gevoel van persoonlijke voldoening is daarbij een belangrijke motivatie. Hobby’s worden door jong en oud uitgeoefend uit interesse en voor het plezier, niet als betaald werk. Het praktiseren van een hobby kan leiden tot een aanzienlijke kenniservaring en vaardigheid.

Voorbeelden zijn het verzamelen van bijvoorbeeld postzegels, het maken van kruiswoordpuzzels, bergbeklimmen, fietsen, wandelen,  amateurfotografie, toneelspelen, andere sporten beoefenen

Maar ook een wat vreemdere hobby, misschien zelfs wel een “guilty pleasure” mag je vastleggen en vertonen op de thema avond.

 

Denk bij het vastleggen van jouw hobby na over het standpunt, de belichting, uitsnede enz. om zo tot een boeiend beeld te komen.

Wil je bij het insturen van je foto’s letten op de inzending zoals hieronder aangegeven. Stuur je foto (s) als bijlage bij je mail mee.  Plak ze niet in je mail zelf en verstuur ze ook niet via ZIP bestanden en ook niet via Wetransfer! Je kunt 2 bestanden in beamerfomaat altijd zonder problemen in je mail als bijlage bijsluiten.

Veel succes gewenst door het thema-duo Paula en Femmy.

Gegevens

Datum:
ma 18 mrt
Tijd:
21:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Wijkgebouw Aktief
Berlagestraat 2
Leiden, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie