Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Spreker: Susanne Middelberg

ma 10 dec 2018, 20:00 - 22:30

Op 10 december komt Susanne Middelberg om te vertellen over haar portretfotografie. Als de tijd het toelaat wil ze ook wat portretfoto’s van LAFV-ers bespreken; daarover volgen nog nadere mededelingen.

Susanne Middelberg is een succesvol portretfotografe, die in 1998 is afgestudeerd aan de Koninklijke Academie in Den Haag. Ze heeft vele prijzen gewonnen en geëxposeerd in ons land en de VS. Kenmerkend voor haar fotografie is de prachtige belichting van ingetogen beelden. Ze maakt veel zelfportretten, waarin ze haar gemoedstoestand reflecteert. Ook fotografeert ze acteurs, waarbij toneel- en dansvoorstellingen als invalshoek dienen.

Zelf zegt ze over haar foto’s: “Aan de ene kant wil ik de kwetsbaarheid laten zien en aan de andere kant voel ik me te breekbaar om het te doen. Ik ben me er ineens van bewust dat alles waarmee ik me geïdentificeerd heb, zoals fotografie, yoga en of ik een goede moeder ben, allemaal ego-dingen zijn. Het maakt me niet tot wie ik ben. Ik voel me net een stuk wit papier waarop alles is uitgewist. Ik hoef nergens meer aan te voldoen en dus is er een zee van ruimte. Misschien is dat wel mooi, maar tegelijkertijd is het ook heel eng omdat ik geen houvast meer heb. Alles wat ik nu doe, komt heel erg vanuit mezelf en ik denk dat daarom mijn foto’s zo krachtig zijn. Het is alleen nog maar ik, er zit niks meer omheen. Soms zijn de beelden zo kwetsbaar dat ik ze niet op de website laat zien.” (bron: SHUTR PHOTO, 1-2017).
Meer informatie op www.susannemiddelberg.nl

Gegevens

Datum:
ma 10 dec 2018
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorie: