Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Deadline Fotobond Foto Individueel

za 31 aug, 23:30

Foto Individueel is een wedstrijd voor alle leden van de Fotobond en wordt sinds 2022 twee maal per jaar georganiseerd. In het voorjaar kunnen max. 2 foto’s worden ingestuurd voor een van de vier genres, in het najaar kan één serie worden ingestuurd.

Inzenden voor 2e editie 2024: vanaf 15 juli tot 1 september

Het thema van de tweede editie van 2024 is Story telling. Bij storytelling gaat het om een serie met een achterliggend verhaal. Het begrip verhaal hoeft niet letterlijk gezien te worden. Het kan ook gaan over een gevoel of een bepaalde emotie, zelfs over een specifieke schoonheidsbeleving. In storytelling voegt elke foto van de serie iets toe, ze zijn elkaar aanvulling en/of verdieping. Laat zien waarom je de foto of serie hebt gemaakt.

Voor deze Foto Individueel wedstrijd kun je een serie van drie tot maximaal vijf foto’s insturen.

Verwachte uitslagdatum: eind september, maar wie welke prijs heeft, wordt pas bekend bij de prijsuitreiking op 26 oktober in De Bilt.

Na de jurering zal de uitslag bekend gemaakt worden, waarbij de scores van de series die brons, zilver of goud hebben gekregen, niet worden vermeld. Voor de 1e editie van 2024 is dit op dezelfde manier gebeurd. Op 26 oktober zal in De Bilt een bijeenkomst worden georganiseerd, waarin ook de uitslag van de prijswinnaars bekend wordt gemaakt en de prijsuitreiking van de prijswinnaars van beide FI-wedstrijden van 2024 zal plaats vinden. De jury zal voorafgaand aan de prijsuitreiking de winnende series en tevens een aantal interessante series die geen prijs hebben gekregen, bespreken.

Gegevens

Datum:
za 31 aug
Tijd:
23:30
Evenement Categorie:
Site:
https://fotobond.nl/fotowedstrijden/foto-individueel/

Organisator

Fotobond
Bekijk de site van Organisator