Terugblik op het jubileumjaar 2022

Het jubileumjaar ligt alweer even achter ons, tijd voor een terugblik op alle activiteiten die de LAFV heeft verzorgd om ons 100-jarig bestaan te vieren. Het Weten Waard, 100 Jaar in Beeld, Jubileumreis naar het Ruhrgebied, Symposium ‘Photography meets Science and the City’, Photowalk door Leiden, Een dag uit het leven van een 100-jarige, Fotowedstrijd voor de jeugd en het Jubileumboek: allemaal stuk voor stuk hele mooie, succesvolle en leuke activiteiten. Op onze jubileumpagina staat nu een mooie presentatie met foto’s. Kijk terug naar het grote symposium, bekijk een greep uit de foto’s van Het Weten Waard, zie hoe deelnemers hun kiekje maken tijdens de Photowalk, en nog veel meer.

De tentoonstellingen zijn weer opgeruimd, maar gelukkig zijn diverse hele mooie foto’s nog op onze website te zien. En natuurlijk hebben we ons jubileumboek nog: 100 jaar amateurfotografie in Leiden. Deze is nog steeds te koop: hier gaat u naar de bestelpagina.