LAFV weer beste fotoclub van Nederland

Op 3 juli is bekend gemaakt in de schouwburg van Deventer dat onze Leidse AFV wederom als beste fotoclub van Nederland uit de ‘lens’ is gekomen. Dit was een grote verrassing want ook werd de foto van Joost Wensveen als winnende foto bekend gemaakt uit de 1200 ingezonden foto’s. Naast dat deze foto met een gouden sticker werd bekroond waren er ook zilveren stickers voor de foto’s van Jowan Zonneveld, Ellen Kruyt en de tweede foto van Joost werd ook met zilver bekroond. Bronzen stickers waren er voor de foto’s van Carolina D’Andrea, Piet van der Star, Michael Echteld en ook nog een voor de tweede foto van Jowan. Een geweldige prestatie waar wij heel trots op mogen zijn.

Foto Joost Wensveen, beste foto 2022.

Dit is de inzending van de LAFV van 2022:

Jowan Zonneveld
26 punten
zilver
Joost Wensveen
25 punten
zilver
Ton van der Valk
22 punten
Ellen Kruyt
25 punten
zilver
Carolina D’Andrea
23 punten
brons
Jowan Zonneveld
22 punten
brons
Henk Aschman
22 punten
Piet van der Star
23 punten
brons
Joost Wensveen
29 punten
goud
beste foto
Michael Echteld
23 punten
brons