Kleurrijke natuur op Rhijnhof

┬ę Henk-Jan Hoogenberk

De natuur is in deze tijd van het jaar op haar soberst en somberst. Goed moment voor de LAFV om een expositie over de kleurenpracht van de natuur te presenteren. Deze is tot eind februari te zien in het Theehuis op begraafplaats Rhijnhof.

Het frisse groen en de bloeiende bloemen van de lente en zomer, het goudgeel van de herfst, en het ijzige blauw van de winter waarop steeds minder garantie is. Maar niet alleen de flora, ook de fauna heeft vaak een prachtige tooi.

Een aantal fotografen is dicht op het onderwerp gekropen om naast de kleurenpracht ook de textuur te laten zien. Het bloemetje kun je bijna ruiken. Andere fotografen hebben meer afstand genomen en er zelfs een bewegingseffect in gebracht zodat de beelden tot leven lijken te komen.

Deelnemende fotografen:
Hans Geluk, Henk-Jan Hoogenberk, Wout van der Slikke, Boudewijn Swanenburg, Yu Hua Yeh, Paula van Ommen.