Foto-expositie Leven in het water

© Roberto Donadio

De mens heeft een haat-liefde-verhouding met water, maar voor veel dieren is het een thuis. De LAFV zoekt deze zomer verkoeling in het Theehuis op Rhijnhof met een tentoonstelling over het leven op en in het water.

Het leven op de foto’s ziet eruit als waterpret, maar in werkelijkheid gaat het er her en der hard aan toe. De dieren loeren op een hapje, vechten om een partner of beschermen hun jongen. Opvallend zijn de prachtige kleuren van sommige dieren, terwijl bij andere juist te zien is hoe de kleuren en patronen van de dieren opgaan in hun omgeving. Al met al een spetterende reeks voor wie even wil schuilen op een warme zomerdag.

Deelnemende fotografen:
Roberto Donadio, Paula van Ommen, Wout van der Slikke, Piet van der Star, Yu Hua Yeh, Klaas Zandvliet, Jowan Zonneveld.

Leven in het water
1 juli – eind augustus 2019
Theehuis Veldheim
Laan te Rhijnhof 4