Tentoonstelling voor winterliefhebbers op Rhijnhof

© Pauline Seijffert

Buiten is het al lenteweer, maar wie alsnog naar winterse taferelen verlangt, kan tot 30 april terecht in het theehuis op begraafplaats Rhijnhof. De LAFV exposeert hier met een serie ijs- en sneeuwfoto’s om je hart aan op te halen.

Waar de natuur momenteel volop tot leven komt, is deze op de foto’s nog in verstilde toestand. Bomen en takken zijn besneeuwd, wateren bevroren, een roodborstje hupt eenzaam door het wit. Maar het ijs kruit en de zon gloort, de lente is in aantocht. 

De meeste foto’s zijn in bos en duin in de buurt gemaakt, een enkeling zelfs op de begraafplaats zelf. Het hartje is gemaakt in een sloot in het bos van Bosman en is inmiddels gesmolten. Maar dat doet er natuurlijk niet toe, want wie open staat voor hartjes, die ziet ze overal. Zeker in de lente!

Deelnemende fotografen aan deze expositie:
Jowan Zonneveld, Wim van Oordt, Piet van der Star, Paula van Ommen, Henk-Jan Hoogenberk, Roberto Donadio, Yu Hua Yeh en Pauline Seijffert.

Expositie IJs en sneeuw
1 maart – 30 april 2019
Theehuis Veldheim
Begraafplaats Rhijnhof, Laan te Rhijnhof 4