Kerstzang in de stad

‘Summertime’  © Jannie de Groot

Just hear those sleigh bells jingle-ing
Ring ting tingle-ing too … 

Tijdens de Leidse Winter Wonder Weken wordt de binnenstad extra gezellig gemaakt, met o.a. lichtjes, de drijvende Kerstmarkt en ijsbaan, een nostalgische kermis en … Kerstzang!

Vorig jaar waren er voor het eerst 2 speciale korenweekenden, waarbij het Kerstgezang je op diverse plekken in de binnenstad tegemoet kwam. De LAFV was erbij en heeft met de warme chocolademelk binnen handbereik een fotoreportage gemaakt.

De korenweekenden werden georganiseerd door BplusC, waarbij wel 30 verschillende koren op hartverwarmende wijze van zich lieten horen. Op de foto’s zijn de koren te zien van Otis, Summertime, DixieD, Mrs Darcy, Leedvermaak en Eurokoor. Zij vermaakten het publiek op de Kerstmarkt, de Hoogstraat, bij warenhuis Hudson’s Bay en de Coelikerk.

De serie is van 8 december tot 18 januari te zien in het Stadhuis. 

Deelnemende fotografen:
Bram van den Berg, Femmy de Bart, Marcel Schikhof, Henk-Jan Hoogenberk en Jannie de Groot.