3x Brons bij Bondsfotowedstrijd 2018!

De LAFV heeft dit jaar met 3 bronzen ‘Stickers’ en een 15e plek opnieuw zeer verdienstelijk gescoord bij de landelijke Bondsfotowedstrijd!
Cynthia van der Brugge behaalde met haar ‘spiegelfoto’ het hoogste brons van 24 punten. Joost Wensveen (Chinese dame) en Robin van Spronsen (rode stoelen) scoorden ieder 23 punten. 

De Bondsfotowedstrijd is een landelijke wedstrijd voor clubs, waarbij iedere club 10 foto’s afvaardigt. In totaal deden 169 clubs mee.

Een viertal LAFV-ers reisde af naar de presentatie van de uitslag, die dit keer in Zutphen plaatsvond. Tot onze vreugde kwamen er in de slideshow voor brons maar liefst 3 LAFV-foto’s langs. Dat deze van de verkeerde namen waren voorzien, zorgde daarbij voor wat hilariteit. Dit sloeg echter om in acute verwarring toen bleek dat de stickers bij de gedrukte exemplaren deels op àndere foto’s waren geplaktEen half uur lang klopte ons hart in onze keel. Wie hadden er nu werkelijk gewonnen, en wat was er fout gegaan? Uiteindelijk bleek de nummering door elkaar gehaald, en moest de aanvankelijke uitslag, die we al enthousiast op Facebook hadden geplaatst, worden herzien. Er moesten mensen worden teleurgesteld en anderen konden alsnog worden blij gemaakt. De emotionele achtbaan kwam tot rust en wij stapten weer in de auto naar Leiden.