Met Lego kun je alles maken!

Dat dacht LAFV-er Kuno Jansen ook en bouwde met de steentjes 2 bekende foto’s van Joost Wensveen en Cynthia van der Brugge na. Dit ter gelegenheid van de thema-opdracht Miniworld. Een geweldige actie die zorgde voor veel hilariteit op de clubavond!

Kuno Jansen is 2 jaar lid van de LAFV en valt vaker op op door zijn creatieve experimenten. Voor deze foto’s maakte hij gebruik van de Lego van zijn zoontje. Het was zoeken naar de juiste verhoudingen en posities van de verschillende elementen in de foto.

Voor de foto van Joost heeft Kuno sommige poppetjes op verschillende plekken in de foto hergebruikt, net als Joost zelf op het de originele foto (afkomstig uit diens serie ‘Duikplanken’).
Voor de foto van Cynthia heeft Kuno een echt spiegeltje gebruikt en gedraaid tot een
interessant beeld tevoorschijn kwam: “De boom in de tuin van de buren”. De achtergrond is een bestaande foto van een bos. De foto is een kruising tussen verschillende beelden uit Cynthia’s reeks ‘Spiegels in het landschap’.