Een nieuwe lente … Frisse foto-expositie in Warmond

De LAFV neemt je alvast mee de lente in met een frisse foto-expositie in restaurant het Wapen van Warmond. Onder de titel Een nieuwe lente … is hier van 25 januari t/m 15 maart een duotentoonstelling van Jowan Zonneveld en Pauline Seijffert te zien.


Jowan Zonneveld maakte dubbelopnames van veldbloemen in een vaas. De foto’s lijken bewogen, alsof er een lentebriesje door de bloemen waait. Dit geeft de foto’s een prettig ritme, dat de sierlijke eenvoud van de bloemen versterkt.

Pauline Seijffert zette geen bloemen, maar groente in haar vaas, en geeft hiermee tevens een twist aan het klassieke stilleven. Ondanks hun vaak prachtige vormen en kleuren worden groenten maar weinig gefotografeerd. Seijffert wilde deze gewassen in het zonnetje zetten, en dat doet ze op deze manier ook letterlijk. Want net als Zonneveld fotografeerde zij haar onderwerpen op minimalistische wijze tegen een witte achtergrond, om ze op hun best uit te laten komen.

Expositie Een nieuwe lente …
25 januari – 15 maart 2018
Het Wapen van Warmond
Dorpsstraat 90, Warmond

Openingstijden:
Di t/m do: 16:00 – 23:00 uur
Vr t/m zo: 12:00 – 23:00 uur