Foto-estafette 2016-2017

19 juni was de laatste clubavond van het seizoen. Een mooie gelegenheid om de Foto-estafette te vertonen, die van oktober tot juni heeft gelopen. Dit jaar waren er 3 groepen die allen dezelfde startfoto kregen. Na de start ging het fotografisch dus letterlijk alle kanten uit!

Klik om de Foto-estafette te bekijken! (opent nieuw venster).

Foto-estafette 2017-17

Het concept

Bij een estafette wordt er een stokje doorgegeven, en je raad het al … in onze estafette wordt een foto doorgegeven.
Al naargelang het aantal inschrijvingen, worden er groepen geformeerd. Iedere groep ontvangt een startfoto, die naar de eerste ontvanger op de lijst wordt verzonden. Het is de bedoeling, dat de ontvanger zich laat inspireren door de startfoto. Dit mag zijn door de vorm, de kleur, het onderwerp, de omgeving, kortom, alles mag en alles kan, zolang je de startfoto maar als uitgangspunt neemt en hier een vervolgfoto op maakt. De eerste deelnemer stuurt zijn foto naar de volgende in de lijst. Hier staat uiteraard een strakke deadline voor. De ontvanger mag de startfoto niet zien. Aan het eind van de rit, worden alle foto’s van de groepen verzameld. Het eindresultaat is altijd weer verrassend.

Aan de estafette van 2016-17 deden mee:

  • Startfoto: Miranda Kaltner.
  • Groep A: Anke Taal, Ben Tangena, Boudewijn Swanenburg, Claudia van Schoonderwoerd den Bezemer, Femmy de Bart, Cor Slegtenhorst, Eduard Boelen.
  • Groep B: Jannie de Groot, Hannelore Maier, Han de Bruin, Frans Moquette, Cor de Feber, Miranda Kaltner (in de plaats van Esther van de Laak †).
  • Groep C: Yu Hua Yeh, Wim van Oordt, Ton van der Valk, Tjark van Heuvel, Simon Duindam, Pauline Seijfert, Kuno Jansen.