De LAFV swingt met u mee!

24jan_Tenorbattle-BramvandenBerg
Wouter Kiers door Bram van den Berg

De laatste week van januari staat als vanouds in het teken van de Leidse Jazzweek. In verschillende etablissementen in de binnenstad zijn live jazz- en bluesnummers te horen. Ook de traditionele Kroegentocht staat weer op het programma. Een bruisende muzikale week.

De LAFV volgt al vele jaren deze unieke Leidse gebeurtenis. De fotografen proberen de speciale sfeer van deze week in beelden vast te leggen.

In Café Van Engelen en het Stadhuis is vanaf 17 januari een kleine greep uit de vele beelden te zien, die de fotografen tijdens de Jazzweek van vorig jaar hebben gemaakt. Optredens van bekende artiesten zoals Hans Dulfer, Wouter Kiers, Renee and Gents, Men in Blues, Lodewijk van Gorp, enzovoorts. Voor de expositie in Van Engelen is gekozen voor zwart-wit; een selectie kleurenfoto’s is te vinden in het Stadhuis.

De LAFV swingt met u mee!
Foto’s van de Leidse Jazzweek 2016

  • Café van Engelen (souterrain): 17 januari – 14 maart
    Fotografen: Carla Matthee, Bram van den Berg, Margreet van Beusekom, Marcel Schikhof, Paula van Ommen, Simon Duindam, Ton van der Valk.
  • Stadhuis (vitrine in atrium): 17 januari – n.t.b.
    Fotografen: Rolf Zoutendijk, Henk Aschman, Bert van de Ven, Hannelore Maier, Han de Bruin en Cor de Feber.