Cor de Feber toont veelzijdige natuurfoto’s

_MG_9780LAFV-er Cor de Feber exposeert van maandag 3 november t/m woensdag 31 december 2014 met Natuur en Landschap in Bibliotheek Oegstgeest. Tijdens de openingsuren van de bibliotheek aan de Lange Voort, zijn de circa 30 foto’s te bekijken die in 4 thema’s zijn ingedeeld: landschap, flora (vnl. macro), vlinders / libellen en wilde dieren.

Sinds Cor 3 jaar geleden lid is geworden van de Leidse Amateur Fotografen Vereniging, is hij nog gedrevener en gerichter gaan fotograferen. Detail zoekt hij vaak op en laat kijkers graag mee genieten van de beelden. Zoeken naar compositie en vormen, wat vooral met macro (detail) een uitdaging is. Door zijn veelzijdigheid, documentair, abstract en macro en zijn brede belangstelling voor vele onderwerpen naast natuur en landschap, maken hem allround.

De foto’s zijn te koop en opdrachten zijn welkom. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u contact met Cor opnemen op c.feber@ziggo.nl.