Expositie Annemarie de Graaf

© Annemarie de Graaf

Van 4 oktober tot en met 6 november exposeert Annemarie de Graaf in het trappenhuis naar restaurant La Place bij V&D in Leiden. Annemarie heeft de afgelopen 3 jaar in Japan gewoond en daar een interessante collectie aan fotografische beelden verzameld waarvan bij V&D een selectie te zien is.
Annemarie heeft in deze expositie gepoogd een beeld te schetsen van het hedendaagse Japan. Dit Japan bestaat niet alleen uit Geisha’s, Tempels en Zen, maar voor het overgrote deel uit gewone mensen die hun normale dagelijkse activiteiten uitvoeren, zoals schoolmeisjes op het schoolplein, een stelletje in een restaurant, een studente die voor een studie opdracht de kersenbloesem bestudeerd of een man die op de trein wacht.
Annemarie de Graaf heeft ook in Japan geëxposeerd, zowel in Tokio als in Yokohama.

4 okt – 6 nov 2009 V&D Leiden, trap naar La Place