Vrij werk

Er wordt natuurlijk ook buiten werkgroepverband gefotografeerd. Dat is het zogenaamde vrije werk. Hier komen alle genres van de fotografie tot uitdrukking.

Eén antwoord op “Vrij werk”

  1. Goedemiddag,
    Ik heb een rare vraag, wij hebben een ‘jonge’ winkel Mine Kloksteeg 11 net 1,5 jaar open. Wij zijn een website aan het maken (met begeleiding) en hebben simpele mooie foto’s voor deze website ‘nodig’. Ik heb prijsopgave’s gedaan bij fotografen en dat is voor ons (nog) onbetaalbaar. Mijn vraag is: is er bij uw club een mogelijkheid om er, natuurlijk tegen vergoeding, voor niets gaat de zon op, een reportage van sieraden (witte ondergrond) en van het industriële winkeltje foto’s te maken die wij (met u als maker en een link naar uw club) kunnen exposeren? Excuseer mij voor de vraag, toch stel ik u het maar,
    Met vriendelijke groet
    Margreet van Graas
    margreetvangraas@gmail.com

Reacties zijn gesloten.