Over de LAFV

Oprichting LAFV, Leids Dagblad 15 dec 1922.

De LAFV is opgericht in 1922 en heeft momenteel ongeveer 85 leden, jong en oud, rijp en groen. Clubavond is maandagavond. Op een clubavond kun je je foto’s laten zien en krijg je feedback van de groep. Leerzaam en inspirerend voor beide partijen! Daarnaast zijn er geregeld externe sprekers, ‘technische avonden’ en wedstrijden in verschillende kaders.

Als je er extra veel uit wilt halen, kun je lid worden van een van de werkgroepen, die geregeld op pad gaan en foto’s in kleiner verband bespreken:

Ons clubgebouw is gevestigd in Wijkgebouw Aktief (Berlagestraat 2).

De LAFV is aangesloten bij de Fotobond, de Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen, en we doen mee met wedstrijden in landelijk kader. Enkele LAFV-ers zijn lid van een landelijke gespreksgroep van de Fotobond.

Voor wie?

De LAFV is een ontmoetingsplaats voor gepassioneerde amateurfotografen. We gaan ervan uit dat je de basisvaardigheden beheerst. Via de LAFV kan je je techniek en eigen stijl verder ontwikkelen. Daarbij krijg je volop input van de andere leden: de oude rotten, maar ook de nieuwe leden, laten hun visie zeker horen. In de werkgroepen wordt er daadwerkelijk gefotografeerd en kun je veel van elkaar leren op gebied van techniek, compositie en enscenering.

Lidmaatschap

De contributie is 55 Euro per jaar, over te maken op IBAN: NL 41 INGB 0003 1350 98.
Dit is inclusief lidmaatschap van de Fotobond, zodat je mee kunt doen aan nationale (en internationale) fotowedstrijden.

Kennis maken met de LAFV?

Als je serieuze belangstelling hebt, kun je vrijblijvend twee keer een clubavond bijwonen om de sfeer te proeven. Daarna kan over een lidmaatschap besloten worden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Boudewijn Swanenburg
info@lafv.nl (graag met je adres en/of telefoonnummer).