Expositie: Het beste van de LAFV

De LAFV is vooral bekend om haar ‘Leidse’ documentaire series en reportages, maar ook in andere genres wordt er begenadigd gefotografeerd. Op uitnodiging van Amateurkunst Leiden toont de LAFV van 29 augustus – 28 oktober 2016 een keur van haar meer kunstzinnige werk in BplusC Nieuwstraat. gallery-color-nl-1418902662-1Te zien zijn 20 foto’s van evenzoveel fotografen, in de genres portret, natuur, architectuur en ‘fine art’ die de afgelopen 2 jaar zijn geselecteerd voor wedstrijden van de landelijke Fotobond.

Het gaat daarmee om de actuele topfoto’s van de club. Veel beelden zijn gebaseerd op een vooraf bepaald idee van de fotograaf, of gemaakt met een speciale fotografische techniek. Dit werk scoort vaak goed bij wedstrijden, maar blijft verder vaak ‘binnen de club’. Deze tentoonstelling vindt plaats in het kader van de Kunstroute (24-25 september), de gelegenheid bij uitstek om dit werk te presenteren, maar is dus 2 volle maanden te bezichtigen.

Fotografen:
Andor Kranenburg, Boudewijn Swanenburg, Cor de Feber, Cynthia van der Brugge, Esther van de Laak, Helene Roelofs, Henk Aschman, Jiska Bootsma, Jolien Schroot, Joost Wensveen, Khalid Zerrou, Martin Bergwerff, Miranda Kaltner, Noraly Oonk, Paula van Ommen, Pauline Seijffert, Robert van Kralingen, Robin van Spronsen, Wim van Oordt, Wout van der Slikke.

Het beste van de LAFV
29 augustus – 28 oktober 2016
BplusC locatie Nieuwstraat/ Openbare Bibliotheek (omloop).

Deze tentoonstelling is mede mogelijk gemaakt door

gallery-color-nl-1418902662-1

LOGO CULTUURFONDS CMYK